~ Som hjemme, bare borte ~

OBS!

Ved en feil har ikke skjema fra dere gått igjennom siden årsskiftet. Vi ber dere sende på nytt og beklager ulempen dette eventuelt har medført.

Omplassering

Vi ønsker å hjelpe og opprettet denne siden da vi vet det er mange som ønsker å benytte seg av vårt miljø for å komme i kontakt med andre mennesker. På denne siden kan hundeeiere få dele en rubrikk med informasjon om hunden som ønskes omplassert og kommende hundeeiere kan finne sitt nye familiemedlem. Bla deg nedover siden for å se de forskjellige hundene. Send inn skjema, så vil vi ta kontakt med deg og utveksle mer informasjon om det er aktuelt.
Balto hjelper kun til med å opprette kontakt og har ikke noe med selve omplasseringen å gjøre. Tjenesten benyttes på eget ansvar og brukerne av tjenesten er selv ansvarlig for å oppgi korrekt informasjon. Du må være fylt 18 år for å benytte deg av denne tjenesten.

Jeg vil gi en hund et trygt hjem

Jeg vil omplassere min hund

Hunder til omplassering

Om du kunne tenke deg å bli bedre kjent med noen av hundene, noter deres navn og nummer så du husker det. Dette skal du skrive inn i skjemaet du sender inn.

Bølla

#23869

Rase: Boxer
Kjønn: Hann
Født:  desember 2019
Beskrivelse fra eier: En glad og nydelig, ung bokser-gutt. Han elsker mosjon, men er rolig inne. Han underholder seg selv når han ikke får oppmerksomhet fra oss, og trives godt i bur og i sengen sin. Han spiser sjelden opp maten sin. Kan vise forsvar om man forstyrrer måltidet. Han er lett distrahert med lek og glemmer da maten sin. Noe sensitiv mage/tarm.