~ Som hjemme, bare borte ~

Hvorfor velge Balto

Dette må du vite

  1. Opprett konto hos oss. Når kontoen er opprettet må du fylle ut din profil med informasjon om din hund, så hundelufter får informasjonen hen trenger og kan tilrettelegge best mulig for din hund. Klikk på Min konto – det grå tannhjulet – Edit profile – fyll ut informasjonen – Oppdater profil. Det er viktig at du svarer på alle feltene.
  2. Når steg 1 er gjennomført kan du kontakte hundelufteren du ønsker at skal lufte hunden din for å avtale nærmere. 
  3. Etter du har snakket med din hundelufter, kan du kjøpe lufteturer. Velg din hundelufter nederst på denne siden. Avtalen er booket når din betaling er registrert. 

Du velger selv hvor lenge og ofte hunden skal luftes. Om du har en valp eller en senior som heller vil ha flere kortere turer enn en lang, ordner vi det. Tidspunkt blir du og hundelufteren din enige om.

Hunden din luftes av en av våre hundeluftere. Du kan selv velge hvilken hundelufter. Les mer om de forskjellige hundelufterne du kan velge mellom på siden Om oss.

Lufting innebærer samvær med andre hunder. Hunden må kunne gå pent i bånd og gå godt med andre hunder. Hunden må kunne oppholde seg rolig i bil (eller evt. kollektivtransport med de av hundelufterne som benytter dette), uten å være til sjenanse for mennesker eller andre hunder.

Hundelufter henter og leverer hunden din til avtalt tid og sted. Om du ikke er hjemme, overleveres eller legges det ut nøkkel etter avtale. Nøklene blir oppbevart på et trygt sted, uten å forbindes med ditt navn eller din adresse.

Bånd og en god tursele (ikke brystsele) skal legges klart så hundelufter enkelt kan kle på og av hunden. Om du er usikker på om du har en god sele eller ikke kan du sende en mail til oss med beskrivelse av selen og spørre. I butikken vår i Heggedal kan du få hjelp til anskaffelse av en god sele, eller få gratis hjelp til å tilpasse en sele du har fra før.

Om du ønsker at hunden skal tørkes eller skylles ved levering, kan du avtale dette med hundelufter. 

Hunden skal være grunnvaksinert i løpet av siste 12 måneder. Valper skal følge vaksinasjonsprogrammet. Hunden skal være ved normal god helse og fri for smittsomme sykdommer. Du plikter å informere oss om eventuelle sykdommer hunden skulle få. Vi tar ikke imot hunder som viser aggressive tendenser. 

Er det en sjanse for at hunden har løpetid, må du si ifra om dette snarest mulig da noen hunder kan reagere sterkt på dette. Vi ønsker at alle skal ha en så stressfri hverdag som mulig, så gi oss beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge for at din hund med løpetid fortsatt kan luftes.

Vi synes ikke at du skal måtte betale hundrevis av kroner ekstra for lufting i ferier, på helligdager eller i helger. Derfor gjør vi det enkelt med én fast lav pris hele året igjennom!

Tur 30 min – 300 kr
Tur 60 min – 400 kr
Bilder – Gratis!
Oppdateringer – Gratis!
 
Alle priser er inkl. mva.

Har du flere hunder som skal luftes av samme hundelufter samtidig, kan du spørre din hundelufter om rabatt. Dette må gjøres i forkant av booking. De forskjellige hundelufterne vil kunne gi forskjellige rabatter.

Når du har gjort en avtale med en av våre hundeluftere, kan du kjøpe hundelufting i nettbutikken.
 
Avtalen er booket når din betaling er registrert . Om du ikke har betalt, er heller ikke avtalen booket og plassen kan gå til noen andre. 
 
Du booker innen den 20. måneden i forveien. Det vil si at du f.eks booker alle avtalene dine for februar før 20. januar.
Om du er ny kunde og kun skal prøve en dag, kan du gjøre en avtale om dette med hundelufter og trenger da ikke å betale innen den 20. måneden i forveien.
 

Ved endring/avbestilling av avtale senere enn 2 uker før avtale, belastes 50% av prisen. Ved endring/avbestilling senere enn 1 uke før avtale, belastes 100% av prisen.

Våre hundeluftere