~ Som hjemme, bare borte ~

Kurs hos noen som bryr seg

Våre kurs har få deltakere, tilrettelagte øvelser og alle får egentid med instruktøren. Vi trener belønningsbasert.

I 2021 åpnet vi i nye lokaler i Heggedal sentrum, hvor vi stadig kommer mer og mer på plass. Ta turen innom, eller ta en titt i vår nettbutikk, for å se hva vi har å by på!

Velkommen inn!

Lurer du på om hunden din trenger ny sele? Spør Lisa om seletilpasning.

Vi er ingen kennel! Hos oss står ikke hundene i bur eller bås, men går løs sammen hele dagen. Vi passer kun få hunder av gangen. Hundene passes hjemme hos hundepasser, som en del av familien. Hvem er din hund sin personlige hundepasser hos Balto?

Vi passer både store og små

Du finner påmelding til turer og eventer under fanen “Hundeskole”, men du kan også følge oss på Facebook for å få med deg hva vi styrer med og steller istand!

Du spør - vi svarer

Jepp, det gjør vi! Vi passer hunder i alt fra noen timer til flere måneder. Les mer under fanen “Hundepass”.

Vi ønsker å få inn valpen på kurs så tidlig som mulig etter valpen er fylt 8 uker. Vi går igjennom mye dere vil få nytte av fra dag én.
Vi har ingen øvrig aldergrense. Den siste tiden har vi fått inn endel hunder på både 1 og 2 år som har gått valpekurs hos andre, men som ikke har passet helt, så de begynner fra scratch hos oss istedenfor.

Våre kurs er meget godt tilrettelagte med få deltakere og fokus på mestring og moro for alle! Vi har maks 5 deltakere per instruktør/assistent og alle skal få egentid med instruktøren hver eneste kursdag.

Absolutt! Om du ønsker en privattime kan du sjekke ut opplegg og priser ved å klikke på “Hundeskole” og deretter “Privattimer”.

  1. Opprett konto hos oss. Når kontoen er opprettet må du fylle ut din profil med informasjon om din hund, så hundepasser får informasjonen hen trenger og kan tilrettelegge best mulig for din hund. Klikk på Min konto – det grå tannhjulet – Edit profile – fyll ut informasjonen – Oppdater profil. Det er viktig at du svarer på alle feltene.

  2. Når steg 1 er gjennomført kan du kontakte den du ønsker at skal passe/lufte hunden din for å avtale nærmere. Du finner kontaktinfo og kan lese mer om de forskjellige hundepasserne, hvor de bor og om deres hunder, på siden Om oss.

  3. Etter du har snakket med din hundepasser, kan du kjøpe pass/lufting i nettbutikken. Avtalen er booket når din betaling er registrert. 

Klart det! Balto er for alle! Fyll ut din profil med infoen vi trenger å vite, så tilrettelegger vi kurset for deg og sin hund.

Klart du kan! Du kan få tekstmeldinger, telefonsamtaler, bilder og video – helt gratis! Vi synes nemlig ikke at de skal koste noe ekstra for å litt ekstra service. Vi synes bare det er hyggelig å sende deg oppdateringer om hvordan hunden har det!

Absolutt! Vi har både onlinekurs og webinarer. Om du har Balto-medlemskap, får du til og med flere onlinekurs og webinarer inkludert!

Som hjemme, bare borte

Lisa L. Ghersetti

Daglig leder

“Jeg ville skape et sted der alle er velkomne. Et sted hvor hundene blir behandlet slik jeg skulle ønske at mine egne hunder ble behandlet av andre. Et sted som hjemme, bare borte.”

Vil du bli en del av team balto?

Vi trenger instruktører, assistenter, hundepassere, hundeluftere og ambassadører over hele landet! For oss spiller det ingen rolle om du er i full jobb, arbeidsledig, pensjonist eller student. Du kan søke alene, eller med hele din familie. Vi trenger folk av alle slag!